ΙΤΑΛΙΑ

Ο Αρμάνι θέλει Ευρωπαϊκό και στηρίζει τον Τζεντίλε

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι θέλει πρωτάθλημα σε Ιταλία και Ευρώπη και σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον παίκτη της ομάδας του, Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος έχασε την αρχηγία.

Ο ιδιοκτήτης της Μιλάνο, Τζόρτζιο Αρμάνι, σε δηλώσεις του για την νέα αγωνιστική σεζόν, έθεσε υψηλούς στόχους, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε Ιταλία και Ευρώπη, ενώ υπερασπίστηκε και τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος έχασε την αρχηγία του στο ρόστερ.

Για τους στόχους της ομάδας, ο Τζόρτζιο Αρμάνι δήλωσε: " Οι προσδοκίες στην Ολίμπια φέτος είναι πολύ υψηλές, καθώς έχουμε φτιάξει ένα καλό ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα στην νέα σεζόν".

Όσον αφορά για το θέμα του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος έχασε την αρχηγία του στην Αρμάνι Μιλάνο λόγω του χαρακτήρα του, αλλά και της αγωνιστικής του συμπεριφοράς, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας τόνισε πως: "Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας. Τον έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ καλό παιδί. Λυπάμαι γι’ αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες και με τον τρόπο που λύθηκε, καθώς ενδεχομένως να μπορούσε να λυθεί διαφορετικά

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ