ΙΤΑΛΙΑ

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Αρμάνι Μιλάνο

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Αρμάνι Μιλάνο

Η Τρέντο πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Lega Basket κερδίζοντας για τέταρτη φορά -και τρεις εκτός έδρας- την Αρμάνι Μιλάνο (102-82), που έκλεισε με απογοητευτικό τρόπο μία τραγική χρονιά.

Για ακόμη μία χρονιά, τα εκατομμύρια που ξόδεψε ο Τζόρτζιο Αρμάνι πήγαν στράφι. Η Αρμάνι Μιλάνο ολοκλήρωσε με απογοητευτικό τρόπο μια χρονιά σκέτη... τραγωδία, γνωρίζοντας ταπεινωτικό αποκλεισμό από τους τελικούς της Lega Basket, μετά την τέταρτη ήττα της από την Τρέντο.

Παρά το γεγονός ότι είχε το πλεονέκτημα έδρας κι έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πριν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς, η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα απογοήτευσε τους πάντες. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που ασχολείται με τους "κόκκινους", οι οποίοι ηττήθηκαν τέσσερις φορές μέσα σε δέκα ημέρες από τους "μελανόλευκους", τις τρεις εξ αυτών μάλιστα στο Mediolanum Forum!

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την πίεση που είχαν οι παίκτες του Γιασμίν Ρέπεσαν, κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι με τους Ντόμινικ Σάτον (πρώην του Ικάρου Χαλκίδας) και Ντάστιν Χογκ (πρώην της Κηφισιάς), φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στο "διπλό". Για την ακρίβεια, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο, αφού άμα τη επιστροφή των παικτών από τα αποδυτήρια, η Τρέντο έκανε ό,τι ήθελε. Απέναντί της βρήκε την -για μία ακόμη φορά- απογοητευτική αμυντική συμπεριφορά της Αρμάνι Μιλάνο.

Το αποτυπώνει ο τριψήφιος αριθμός πόντων που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι, αλλά και η εικόνα τους σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Η οποία πάντως δεν κράτησε πολύ, αφού η Τρέντο έφτασε στον μαγικό αριθμό "4" μετά από πέντε αγώνες.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 43-46, 58-76, 82-102.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Τσιτσιαρίνι 8 (6 ριμπ.), Τσερέλα 6, Ταρτσέφσκι 11, Αμπάς 12, Σάντερς 25 (7/10 τρίπ.), Χίκμαν 5 (1), Πάσκολο, Μάτσβαν, Φοντέκιο 3 (1), ΜακΛιν 7, Καλνιέτις 5 (1).

ΤΡΕΝΤΟ: Φόρεϊ 9 (7/9 βολ.), Κόντι, Χογκ 17 (7/10 δίπ., 6 ριμπ., 10 κερδ. φάουλ), Λοβισότο, Φλακαντόρι 14 (1), Σάτον 26 (11/16 δίπ., 1/3 τρίπ.), Λεχτάλερ 2, Σιλντς 17 (1), Γκόμεζ 3 (0/5 τρίπ., 7 ριμπ.), Κραφτ 14 (2 τρίπ., 7 ασ.)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ