ΙΤΑΛΙΑ

Νίκη στην παράταση για Μπράμο

Νίκη στην παράταση για Μπράμο

Με τον Μάικ Μπράμο να έχει καλή απόδοση, η Βενέτσια επιβλήθηκε με 108-106 στην παράταση της Μπρίντισι εκτός έδρας.

Για την 15η αγωνιστική της Ιταλικής Λίγκας η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου επιβλήθηκε έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με 106-108 στην παράταση της Μπρίντισι εκτός έδρας.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με τη Βενέτσια να περνάει μπροστά με 87-90 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου χάρη σε τρίποντο του Έτζιμ, αλλά τον Κάρτερ να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση με δικό του τρίποντο. Στο έξτρα πεντάλεπτο ωστόσο η Βενέτσια ήταν πιο ψύχραιμη, φτάνοντας στη νίκη.

Ο Μαρκίζ Χέινς με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μέλβιν Έτζιμ να προσθέτει 17 πόντους και τον άλλοτε παίκτη του Άρη, Τζαμέλ Χάγκινς, να έχει 16 πόντους. Ο Μάικ Μπράμος αγωνίστηκε 28 λεπτά και είχε 11 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Αμάθ Εμπαγιέ είχε 33 πόντους και ο Ρόμπερτ Λόρενς Κάρτερ 20 πόντους.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Τορίνο επιβλήθηκε με 86-79 της Βαρέζε εκτός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κρις Ράιτ με 22 πόντους, με τον Ντερόν Ουάσινγκτον να έχει 19 πόντους και τον Τζαμίλ Ουίλσον 18 πόντους. Για την Βαρέζε, ο Κριστιάν Εγιένγκα είχε 23 πόντους, ο Ντομινίκ Τζόνσον είχε 19 πόντους και ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Όου Ντι Ανοσίκε, 11 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Θυμίζουμε ότι η Ιταλική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της Μιλάνο με την Καντού και τη μεταφορά του από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου επειδή η αποστολή της πρώτης έμεινε εγκλωβισμένη στην Τουρκία λόγω του χιονιά .

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ