ΙΤΑΛΙΑ

Νέα επίθεση από Πετρούτσι σε Μπερτομέου

Coni President Gianni Petrucci during a Serie A soccer match between Pescara and Palermo, at the Adriatico stadium in Pescara, Italy, Wednesday, Sept. 26, 2012. (AP Photo/Sandro Perozzi)
Coni President Gianni Petrucci during a Serie A soccer match between Pescara and Palermo, at the Adriatico stadium in Pescara, Italy, Wednesday, Sept. 26, 2012. (AP Photo/Sandro Perozzi) AP PHOTO/SANDRO PEROZZI

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζάνι Πετρούτσι, δεν δίστασε να επιτεθεί ξανά στον Τζόρντι Μπερτομέου με αφορμή τη νέα πρόταση της EuroLeague για το ευρωπαϊκό καλεντάρι των επόμενων ετών.

Οι νέες προτάσεις που κατέθεσε η EuroLeague για το ευρωπαϊκό καλεντάρι δεν έτυχαν... θερμής υποδοχής από τις περισσότερες ομοσπονδίες, με την ιταλική να είναι μία από αυτές που φρόντισαν να εξηγήσουν άμεσα την αντίθεσή τους με το πλάνο που θέλει να θεσπίσει ο Τζόρντι Μπερτομέου στη Γηραιά Ήπειρο.

Δια στόματος του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζάνι Πετρούτσι, εκφράστηκε η έντονη αντίθεση στον σχεδιασμό που κάνει η EuroLeague για το μέλλον του αθλήματος . Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην "Corriere dello Sport":

" Ίσως ο Μπερτομέου πιστεύει πως η EuroLeague είναι πιο σημαντική από τις Εθνικές ομάδες, το Eurobasket, το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα ακολουθήσουμε την τρέλα τους".

AP Photo/Sandro Perozzi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ