ΙΤΑΛΙΑ

Νάναλι, ο MVP που δεν ήθελαν ούτε στην Καβάλα

Νάναλι, ο MVP που δεν ήθελαν ούτε στην Καβάλα

Ο Τζέιμς Νάναλι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Serie A στην Ιταλία, αφήνοντας πίσω του παίκτες, όπως ο Κρούνοσλαβ Σιμόν. Διαβάστε την ιστορία του 25χρονου γκαρντ, που έφυγε άρον άρον από την Καβάλα πριν από τέσσερα χρόνια.

Αφότου αποφοίτησε από το UC Santa Barbara, ο Τζέιμς Νάναλι έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στα μέρη μας. Η Καβάλα άνοιξε την "αγκαλιά" της για να υποδεχθεί έναν σεσημασμένο σκόρερ από το κολεγιακό πρωτάθλημα, μία φήμη που πάντως δεν τον συνόδευσε στη σύντομη παρουσία του στην Basket League.

Κι αυτό γιατί αγωνίστηκε σε μόλις δύο αναμετρήσεις, μετρώντας 9 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο, πριν αποχωρήσει άρον άρον από τους "Αργοναύτες", για να αντικατασταθεί από τον Τζέρεμι Φίαρς. Παρότι οι αριθμοί του δεν ήταν τόσο απογοητευτικοί, η κακή του εμφάνιση στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό, όπου είχε 6 πόντους με 2/5 σουτ και 2/2 βολές, φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της ομάδας.

Ε και; Απ ότι φάνηκε, η συγκεκριμένη ιστορία μόνο κακό δεν του έκανε. Αφού πρώτα δοκίμασε τις δυνάμεις του για μία διετία στη D-League, με τα χρώματα των Bakersfield Jam, εν συνεχεία προσπάθησε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, δίχως όμως να "στεριώσει" στους Ατλάντα Χοκς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τους οποίους δοκίμασε τις δυνάμεις του. Δεν το έβαλε κάτω πάντως, αφού επέστρεψε στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Εστουδιάντες.

Νάναλι, ο MVP που δεν ήθελαν ούτε στην Καβάλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η ανάδειξή του σε MVP της Serie A ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, με τη Lega Basket να ανακοινώνει πως ο πρώην παίκτης της Καβάλας κέρδισε τη μερίδα του λέοντος των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νταβίντε Πασκόλο (Τρέντο) και στην τρίτη τον Κρούνοσλαβ Σιμόν (Αρμάνι Μιλάνο). Παρεμπιπτόντως, διαδέχθηκε τον Τόνι Μίτσελ, ο οποίος πέρσι έκανε "όργια" με τα χρώματα της Τρέντο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ