ΙΤΑΛΙΑ

Μπράνκα: "Να πάνε να γαμ... οι παίκτες μας"

Μπράνκα: "Να πάνε να γαμ... οι παίκτες μας"

Η νέα ήττα της Ρέτζιο Καλάμπρια (αυτή τη φορά από τη Λατίνα) προκάλεσε την "έκρηξη" του προέδρου της ιταλικής ομάδας, Τζούσβα Μπράνκα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα "στόλισε" με ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα τους παίκτες.

Ποιος είδε τον πρόεδρο και δεν τον φοβήθηκε! Ο Τζούσβα Μπράνκα δεν άντεξε και στη νέα ήττα της Ρέτζιο Καλάμπρια ξέσπασε, σε βάρος των παικτών της ομάδας του. Οι "πορτοκαλί" έχασαν εντός έδρας από τη Λατίνα με 81-62, για να χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου στη Lega Basket, αφού αυτή ήταν η τρίτη αποτυχία σε πέντε αναμετρήσεις.

Κι από αυτό προέκυψε η "έκρηξη" του "ισχυρού άνδρα" του συλλόγου, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε τα πράγματα... με το όνομά τους. Ή τουλάχιστον έτσι όπως τα ένιωθε.

" Αυτοί οι κύριοι ήταν περιζήτητοι, "χαϊδεμένοι" και... πληρωμένοι. Πρέπει να προσαρμοστούν από τη στιγμή που η ομάδα είναι συνεπής απέναντί τους, κι αυτόν τον μήνα. Ειδάλλως, να πάνε να γαμ... όλοι τους. Δεν γίνεται ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα τέτοιο παιχνίδι", είπε αρχικά πριν τονίσει πως " μια ήττα μπορεί να έρθει, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Όχι με τέτοια εμφάνιση και τέτοια συμπεριφορά. Μπορείς να χάσεις, αλλά όχι έτσι!".

Όταν ρωτήθηκε για τα τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, το πήγε αλλού: " Δεν ξέρω πολλά από μπάσκετ. Το μόνο που ξέρω είναι να βλέπω άντρες στο γήπεδο. Κι απόψε (σ.σ.: χθες) είδα ελάχιστους. Αυτό είναι το μήνυμα που τους στέλνω, επειδή αυτά που τους είπα κα' ιδίαν δεν τα κατάλαβαν, απ ότι φαίνεται".

Δείτε πως αντέδρασε στην ήττα της ομάδας του

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ