ΙΤΑΛΙΑ

Μία "σκούπα" και τρία "περίμενε" στην Ιταλία

Μία "σκούπα" και τρία "περίμενε" στην Ιταλία

Η πρώτη φάση των playoffs στην Ιταλία κρίνεται στις τρεις νίκες, τις οποίες μέχρι τώρα έχει απολαύσει μόνο η Αρμάνι -επί της Μπολόνια. Όλα τα άλλα ζευγάρια είναι στο 2-1, με τη Σάσαρι να 'χει τη δυνατότητα να γίνει η μόνη που θα προκριθεί με μειονέκτημα -απόψε.

Με την ολοκλήρωση των τρίτων αγώνων, στα προημιτελικά της Ιταλίας, μόνο η Αρμάνι έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στους "4", αφού προηγουμένως "σκούπισε" την Μπολόνια (τελευταίο αποτέλεσμα, 65-92). Όλα τα άλλα ζευγάρια, έχουν... τα θέματα τους, με τη Σάσαρι να είναι η μόνη που αν και έχει το μειονέκτημα έδρας, είναι μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυπελλούχοι της γείτονας επιβλήθηκαν 103-78 της Τρέντο, στο τελευταίο ματς και προηγούνται 2-1, με το τέταρτο παιχνίδι να είναι απόψε (21.45) στην έδρα της. Από εκεί και πέρα, η Βενέτσια είναι επίσης στο 2-1, με την Καντού να επικρατεί το βράδυ του Σαββάτου (23/5) 90-80, ενώ και η Μπρίντιζι μείωσε (2-1), με το 62-58 επί της Ρέτζιο Εμίλια. Τα δυο τελευταία ζευγάρια, θα παίξουν το βράδυ της Δευτέρας (25/5).

Μία "σκούπα" και τρία "περίμενε" στην Ιταλία
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ