ΙΤΑΛΙΑ

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο η Ρέτζιο Εμίλια

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο η Ρέτζιο Εμίλια

Η Ρέτζιο Εμίλια νίκησε 71-67 στον πέμπτο τελικό της Ιταλίας και έκανε το 3-2, στη σειρά που κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Το μία σου και μία μου συνεχίστηκε στην Ιταλία, με τη Ρέτζιο Εμίλια να επικρατεί 71-67 της Σάσαρι, στο πέμπτο ματς της τελικής σειράς που αφορά επτά παιχνίδια.

Ο Σόντερς μείωσε σε 66-65, ενώ το ματς είχε μπει στο τελευταίο λεπτό, με τον Σόσα να στέλνει αμέσως τον Τσιντσιαρίνι στις βολές. Αυτός απομάκρυνε την παρέα του (68-65), οι γηπεδούχοι πήραν τάιμ άουτ και ο Καουκένας έστειλε τον Ντάισον στη γραμμή της "φιλανθρωπίας" για να πλησιάσει και πάλι στον πόντο η Σάσαρι (68-67). Ο επόμενος που εκτέλεσε βολές ήταν ο Καουκένας, έβαλε 1/2 (69-67), ακολούθησε όμως, λάθος της Σάσαρι με τον Τσιντσιαρίνι να διαμορφώνει αποτέλεσμα από τη γραμμή του μπόνους.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σίλινς (14π., 7 ριμπ.), με τον Πολονάρα να τελειώνει με νταμπλ νταμπλ (13π., 10 ριμπ.), ενώ διψήφιοι ήταν και ο Καουκένας (10π.) με τον Ντελά Βάλε (10π.). Για τη Σάσαρι, ο Λαουάλ τελείωσε με 17π., ο Σόντερς με 19 και ο Ντάισον με 12.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ