ΙΤΑΛΙΑ

Λαουάλ έρχεται, Λαουάλ φεύγει

Λαουάλ έρχεται, Λαουάλ φεύγει
INTIME SPORTS

Ο Σέιν Λαουάλ αποτελεί παρελθόν για τη Σάσαρι, την ώρα που η ιταλική ομάδα έχει στον Γκάνι Λαουάλ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο διάδοχος του συνεπίθετου του. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κριστιάν Εγιενγκά.

Η Σάσαρι θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Euroleague, αυτή τη φορά ως Πρωταθλήτρια Ιταλίας. Η ομάδα του Ρομέο Σακέτι θα χάσει μεν τον κορυφαίο παίκτη της (βλ. Σέιν Λαουάλ) αλλά δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με "σταυρωμένα χέρια".

Τι σημαίνει αυτό; Θα αποκτήσει τα δικαιώματα του Γκάνι. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο "εκλεκτός" των Ιταλών σύμφωνα με το Sportando, το οποίο επισημαίνει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Όπερ και σημαίνει πως η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Σάσαρι θα γίνει ο τρίτος ιταλικός σταθμός για τον 26χρονο σέντερ, αφού έχουν προηγηθεί η Ρόμα (2012-'13) και η Αρμάνι Μιλάνο (2013-'14).

Από την άλλη, ο Σέιν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Την ίδια ώρα, η Σάσαρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Εγιενγκάν για τον επόμενο χρόνο. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε στη Βαρέζε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας 12.7 πόντους και 5.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ