ΙΤΑΛΙΑ

Κουζίν: "Είδωλό μου ο Σπανούλης"

Κουζίν: "Είδωλό μου ο Σπανούλης"

Τι κι αν τον αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια στα ευρωπαϊκά παρκέ; Τι κι αν είναι σχεδόν συνομήλικοι; Ο Μάρκο Κουζίν δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντάς τον είδωλό του, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Μάρκο Κουζίν είναι ένας από τους παίκτες που θα επιδιώξουν να οδηγήσουν την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, σε βάρος -και- της Ελλάδας. Με το Προολυμπιακό να διεξάγεται στο Τορίνο, άλλωστε, η "σκουάντρα ατζούρα" θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που την ακολουθεί, την ώρα που η "γαλανόλευκη" κάνει μία νέα προσπάθεια, μετά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της.

Μεταξύ αυτών κι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ανακοίνωσε στο περσινό Eurobasket πως αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κάτι που δεν θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν φανατικό θαυμαστή του να τον συναντήσει ξανά. Ως αντίπαλο βέβαια, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Ο 31χρονος σέντερ, που πρόσφατα αποτέλεσε το... θύμα του εντυπωσιακού καρφώματος του Άντονι Μπένετ , μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα , αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι το είδωλό του. " Είναι το είδωλό μου. Είναι ηγέτης: κάνει ό,τι χρειάζεται, παίρνει την ομάδα του από το χέρι και την οδηγεί στη νίκη, δίνοντας πάντα ό,τι έχει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί όπου όλα είναι πιο δύσκολα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ