ΙΤΑΛΙΑ

Καζάνι που βράζει η Αρμάνι Μιλάνο

Καζάνι που βράζει η Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε δύο φορές εντός έδρας από την Τρέντο στα ημιτελικά της Lega Basket, με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τους τελικούς να μεγαλώνει τον προβληματισμό και την γκρίνια των φίλων της ιταλικής ομάδας.

Ένα βήμα μακριά από τον αποκλεισμό από τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από την Τρέντο (76-66 και 78-71). Η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα βρίσκεται σε αγωνιστικό τέλμα τις τελευταίες εβδομάδες, με τις δύο "σφαλιάρες" από την Τρέντο να μεγαλώνουν τον εκνευρισμό και την ένταση μεταξύ των οπαδών της.

Καζάνι που βράζει η Αρμάνι Μιλάνο

Γι αυτό άλλωστε έκαναν την εμφάνισή τους στο Mediolanum Forum πανό κατά των διοικούντων, ζητώντας από τους Λίβιο Πρόλι (πρόεδρος) και Φλάβιο Πορταλούπι (τζένεραλ μάνατζερ) να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Το βέβαιο είναι πως σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, κι η Αρμάνι Μιλάνο μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου στη Lega Basket, θα έρθει ένα ακόμη καλοκαίρι με μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Με τον Γιασμίν Ρέπεσα να είναι στην πιο δύσκολη θέση απ όλους, αφού έχει να επιδείξει ελάχιστα πράγματα την τελευταία διετία στην ιταλική ομάδα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ