ΙΤΑΛΙΑ

"Καθάρισε" ο Μπράμος για τη Βενέτσια

"Καθάρισε" ο Μπράμος για τη Βενέτσια

Ο Μάικ Μπράμος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Βενέτσια επί της Κάπο Ντι Ορλάντο (77-76) για τη δεύτερη αγωνιστική της Lega Basket, στην οποία η Αρμάνι Μιλάνο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βαρέζε (90-62).

Μετά από ένα χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού, ο Μάικ Μπράμος έχει επιστρέψει δριμύτερος, αποδεικνύοντας στα ιταλικά παρκέ πως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του. Ήτοι το περιφερειακό σουτ. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού οδήγησε τη Βενέτσια στη νίκη επί της Κάπο Ντι Ορλάντο με 77-76, αν και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να τα καταφέρει (70-70κ.α.).

Με τους 15 πόντους και τα 3/4 τρίποντα που σημείωσε, ήταν ο βασικός λόγος της μίνι ανατροπής που έκανε η ομάδα του Κάρλο Ρεκαλκάτι, πριν φτάσει στη νίκη. Σημαντική ήταν, επίσης, η συμβολή των Χρβόγιε Πέριτς και Τζος Όουενς, που σημείωσαν από 13 πόντους, την ώρα που ο Σίμας Γιασάιτις (23 πόντοι και 9 ριμπάουντ) έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φέρει το "διπλό" στην Κάπο Ντι Ορλάντο.

Εν αντιθέσει με τη Βενέτσια, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες της Βαρέζε, σε ένα ζευγάρι που άλλοτε ήταν ντέρμπι. Η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα ζορίστηκε για ένα μόλις ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μέρος "πάτησε το γκάζι" αφήνοντας κατά πολύ πίσω της τους φιλοξενούμενους. Το τελικό +28 (90-62) ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα της απόλυτης κυριαρχίας των γηπεδούχων, από τους οποίους ξεχώρισε ο Ρόμπι Χούμελ, με 17 πόντους. Από τους ηττημένους, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς (12 πόντοι) ήταν ο μοναδικός που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Μπρίντιζι - Μπολόνια 81-54

Ρέτζιο Εμίλια - Αβελίνο 87-68

Κρεμόνα - Τρεντίνο 76-83

Πέζαρο - Πιστόια 73-74

Καζέρτα - Τορίνο 63-65

Βενέτσια - Κάπο Ντι Ορλάντο 77-76

Αρμάνι Μιλάνο - Βαρέζε 90-62

Καντού - Σάσαρι (12/10, 21:45)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ