ΙΤΑΛΙΑ

"Καμπάνα" στον Τζεντίλε για τον καυγά

"Καμπάνα" στον Τζεντίλε για τον καυγά

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι ο παίκτης που δέχθηκε την πιο βαριά τιμωρία από τους τρεις που ενεπλάκησαν στη διάρκεια του αγώνα της Μπολόνια με την Τρέντο (VIDEO).

Άμεση ήταν η αντίδραση της Lega Basket στη σύρραξη που δημιουργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/1), στη διάρκεια του αγώνα της Μπολόνια με την Τρέντο. Η ένταση που ξεκίνησε από το χτύπημα του Χόρχε Γκουτιέρες στον Στέφανο Τζεντίλε έφερε την "έκρηξη" του αδελφού του δεύτερου, Αλεσάντρο .

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods απάντησε με γροθιές στον αντίπαλο, ενώ χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να μην ξεφύγει ακόμη περισσότερο η κατάσταση και μετατραπεί το παρκέ σε ρινγκ. Στη γειτονική χώρα δεν άργησαν να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τις ποινές των εμπλεκομένων, με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές απουσίας από την δράση, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα δώσει το "παρών" στα παιχνίδια με Ορλαντίνα (28/1), Πέζαρο (4/2) και Σάσαρι (11/2).

Οι δύο παίκτες της Τρέντο που ενεπλάκησαν στον καυγά, έπεσαν στα πιο... μαλακά. Ο αυτουργός της σύρραξης, Χόρχε Γκουτιέρες, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ενώ ο Ντομινίκ Σάτον με μία αγωνιστική και πρόστιμο 3.000€.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ