ΙΤΑΛΙΑ

Και Champions League και EuroCup οι Ιταλικές ομάδες

Sutton Dominique, EA7 Emporio Armani Milano vs Energia Dolomiti Trentino LBA Serie A Playoff Semifinale gara 1 stagione 2016/2017 Mediolanum Forum Assago, Milano 25 maggio 2017
Sutton Dominique, EA7 Emporio Armani Milano vs Energia Dolomiti Trentino LBA Serie A Playoff Semifinale gara 1 stagione 2016/2017 Mediolanum Forum Assago, Milano 25 maggio 2017 CIAMILLO

Η Ιταλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι την προσεχή σεζόν θα έχει εκπροσώπους σε συλλογικό επίπεδο τόσο στο EuroCup όσο και στο Basketball Champions League.

Έναν χρόνο μετά την (υποχρεωτική λόγω FIBA) αποχή από το EuroCup, η Legabasket θα έχει πλέον εκπροσώπους ξανά στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της EuroLeague. Αυτό έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση η Ιταλική Ομοσπονδία, διαλύοντας τις όποιες φήμες περί του αντιθέτου.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει εκπροσώπους και στο Basketball Champions League της FIBA. Κι αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό, η Ιταλική Λίγκα θα εκπροσωπηθεί και στις δύο διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 2017/18 η Ρέτζιο Εμίλια και η Τρέντο θα αγωνιστούν στο EuroCup, ενώ την ίδια στιγμή η Αβελίνο, η Βενέτσια και η Σάσαρι θα συμμετάσχουν στο Basketball Champions League. Όπως βέβαια είναι ήδη γνωστό, στην EuroLeague θα αγωνιστεί η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έχει έτσι κι αλλιώς υπογράψει συμβόλαιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ