ΙΤΑΛΙΑ

Η Ρέτζιο Εμίλια κέρδισε τον... μαραθώνιο

Η Ρέτζιο Εμίλια κέρδισε τον... μαραθώνιο

Ο αγώνας της Ρέτζιο Εμίλια με τη Βαρέζε είναι ίσως ο κορυφαίος στην Ιταλία μέσα στο 2014. Γιατί; Κρίθηκε στην τρίτη παράταση, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν (118-112).

Η Ρέτζιο Εμίλια αποδείχθηκε πιο... ανθεκτική στο σκληρό πόκερ με τη Βαρέζε, κατακτώντας τη νίκη στην τρίτη (!) παράταση με 118-112. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Μενέτ ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, αν και η Βαρέζε έμοιαζε ικανή να πάρει τη νίκη στο τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού (80-80).

Ο παίκτης που έκρινε τον αγώνα ήταν ο MVP του περσινού Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών. Ο Αμαντέο Ντέλα Βάλε. Ο νεαρός γκαρντ σκόραρε 32 πόντους (με 7/17 σουτ και 14/15 βολές), εκ των οποίων οι εφτά επιτεύχθηκαν στην τρίτη παράταση. Οπότε και η Ρέτζιο Εμίλια "καθάρισε" το παιχνίδι.

Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Αντρέα Τσιντσιαρίνι (23 πόντοι και 12 ριμπάουντ), Ριμάντας Καουκένας (17 πόντοι) και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (15 πόντοι), με τον Φεντερίκο Μουσίνι (14 πόντοι) να δείχνει ξανά μέρος του πλούσιου ταλέντου του.

Από την άλλη, ο Γιακούμπα Ντιαβαρά (27 πόντοι και 10 ριμπάουντ) και Άντι Ράουτινς (22 πόντοι με 6/11 τρίποντα) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Βαρέζε.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ