ΙΤΑΛΙΑ

Η Σάσαρι συγχώρεσε τον Σόσα

Η Σάσαρι συγχώρεσε τον Σόσα

Η Σάσαρι ενημέρωσε πως δόθηκε άφεση αμαρτιών στον Έντγκαρ Σόσα, με τον έμπειρο γκαρντ να έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ιταλική ομάδα.

Από εκεί που έμοιαζε να έχει βρει τον δρόμο του στη Σάσαρι, ο Έντγκαρ Σόσα τα έκανε "μαντάρα". Με τη βοήθεια των δημοσιογράφων. Βλέπετε, παραποιήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα εκτός ομάδας .

Αρχικά, στην Ιταλία ανέφεραν πως ο Ρομέο Σακέτι αναζητά ήδη τον διάδοχό του, με τους διοικούντες τον σύλλογο να έχουν στα χέρια τους λίστα με παίκτες που προτάθηκαν. Στην πορεία βέβαια επικράτησε η λογική, δίνοντας στον 27χρονο γκαρντ μία δεύτερη ευκαιρία. Ο απόφοιτος του Λούιβιλ ζήτησε ακρόαση από την ομάδα, αυτή έγινε και κάπως έτσι λύθηκε η παρεξήγηση.

Αφού τους εξήγησε τι ακριβώς είπε στη συνέντευξη και εκφράζοντας την πλήρη μετάνοιά του για το γεγονός πως άφησε το περιστατικό να... ξεφύγει από τον έλεγχό του, ενημερώθηκε πως μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Κάτι που θα γίνει από σήμερα (22/4), με την ηρεμία να επανέρχεται στη Σάσαρι, λίγο πριν το φινάλε της regular season του ιταλικού πρωταθλήματος.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ