ΙΤΑΛΙΑ

Η Σάσαρι πήρε το προβάδισμα στην Ιταλία

Η Σάσαρι πήρε το προβάδισμα στην Ιταλία

Η Σάσαρι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην έδρα της, κέρδισε την Αρμάνι Μιλάνο (84-76) και βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της Serie A. Ξέφυγε ο Σόσα, στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου (video).

Προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος απέκτησε απόψε (2/6) η Σάσαρι, που επιβλήθηκε εντός έδρας της Αρμάνι Μιλάνο (84-76). Οι γηπεδούχοι είχαν μεν απογοητευτικά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων (4/21), αλλά με πέντε παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων, βρήκαν το αντίδοτο στην αστοχία τους.

Κορυφαίος όλων ήταν ο Λαουάλ (19π., 9ριμπ.), με τους Ντάισον (16π.), Λόγκαν (10π.), Σάντερς (14π.) και Μπρουκς (12π.) να ακολουθούν σε απόδοση και παραγωγικότητα. Από την άλλη, το νέο σόου του Τζεντίλε (27π., 7ριμπ., 4ασ.) δεν έπιασε τόπο για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, η οποία βρίσκεται πλέον σε μειονεκτική θέση. Κι αυτό γιατί με τη σειρά στο 2-1 υπέρ της Σάσαρι, είναι υποχρεωμένη να κερδίσει το βράδυ της Πέμπτης (4/6, 21:45) για να μην απωλέσει από τώρα το στέμμα της.

Το παιχνίδι πάντως είχε -μέσα σε όλα- ένταση, με τον Σόσα να... ξεφεύγει στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Ο γκαρντ της Σάσαρι έριξε γροθιά στο στήθος του Τσερέλα, εκνευρισμένος από το μαρκάρισμα του αντιπάλου του. Χρεώθηκε μεν με αντιαθλητικό φάουλ, αλλά συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται.

Bruttissimo gesto di Sosa, che rifila un pugno a Cerella e si vede fischiare un antisportivo. Milano ne approfitta e va sopra 28-23

Posted by MY-Basket.it on Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ