ΙΤΑΛΙΑ

Η Ρέτζιο Εμίλια ισοφάρισε τη Βενέτσια

Η Ρέτζιο Εμίλια ισοφάρισε τη Βενέτσια

Η Ρέτζιο Εμίλια επέστρεψε για τα καλά απέναντι στη Βενέτσια, επικρατώντας με 82-78 στον έκτο ημιτελικό της Lega Basket. Στο έβδομο -και τελευταίο- παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση.

Στα όριά τους έχουν φτάσει η Ρέτζιο Εμίλια και η Βενέτσια με φόντο την πρόκριση στους τελικούς της Lega Basket. Η πρώτη ήταν αυτή που πήρε το έκτο παιχνίδι (82-78), φέρνοντας τη σειρά στα ίσα (3-3). Πράγμα που σημαίνει πως ούτε σήμερα (9/6) μάθαμε μία εκ των διεκδικητών του τίτλου στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι νικητές είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Πολονάρα 13, Τσιντσιαρίνι 20, Καουκένας 22, Ντέλα Βάλε 13, Σίλινς 12), με τον Ριμάντας Καουκένας να είναι αυτός που ξεχώρισε. Την ίδια ώρα, ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι πέτυχε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ, με 20 πόντους και 12 ασίστ, όπως επίσης ο Ακίλε Πολονάρα που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, η εντυπωσιακή εμφάνιση του Φιλ Γκος (31 πόντοι, 10 κερδισμένα φάουλ) δεν ήταν αρκετή για τη Βενέτσια, που έχασε απόψε την ευκαιρία να "καθαρίσει" τη δουλειά και να προκριθεί στους τελικούς.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ