ΙΤΑΛΙΑ

Η Ρέτζιο Εμίλια άλωσε τη Βενετία

Η Ρέτζιο Εμίλια άλωσε τη Βενετία

Η Ρέτζιο Εμίλια έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στη Βενέτσια, αλλά αυτό που μετράει στο φινάλε είναι πως πήρε την εκτός έδρας νίκη (72-69), που της δίνει προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς της Serie A.

Αποστολή εξετελέσθη για τη Ρέτζιο Εμίλια, η οποία κέρδισε εκτός έδρας τη Βενέτσια (72-69) και πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Μενέτι ολοκλήρωσε τη δυάδα αγώνων που είχε να δώσει στη Βενετία, παίρνοντας μία νίκη, όπερ και σημαίνει πως εφόσον κρατήσει αλώβητη την έδρα της στα επόμενα δύο παιχνίδια, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι νικητές έκαναν βέβαια τα εύκολα... δύσκολα, αφού ο τρόπος με τον οποίο έκλεισαν το παιχνίδι ήταν τέτοιος που λίγο έλειψε να χάσουν. Κι αυτό γιατί απώλεσαν τη διψήφια διαφορά (68-55) με την οποία ξεκίνησαν την τελευταία περίοδο. Οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους σε αυτό το διάστημα, ο Πέριτς (22π.) με τον Βιτζιάνι (12π.) έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν την παρτίδα για τη Βενέτσια, αλλά οι απέναντοι είχανα το κάτι παραπάνω.

Από τον Λαβρίνοβιτς (22π.) και τον Ντίνερ (14π.) μέχρι τον Τσιντσιαρίνι (8π., 7ασ.) που ηγήθηκαν της προσπάθειας της Ρέτζιο Εμίλια για το "διπλό". Ο δεύτερος ήταν μάλιστα εκείνος που με δύο βολές "έγραψε" το τελικό αποτέλεσμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, κι ενώ ο Ρες έκανε λάθος στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων.

Έτσι, κι αυτή η ημιτελική σειρά βρίσκεται στο (1-1), με το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (3/6, 21:45).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ