ΙΤΑΛΙΑ

Η Ιταλία ψηφίζει Μεσίνα

Η Ιταλία ψηφίζει Μεσίνα
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Έτορε Μεσίνα επέστρεψε στον πάγκο της Ιταλίας για το Προολυμπιακό, με την εγχώρια ομοσπονδία να εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον παραμονής του έμπειρου κόουτς για πολλά χρόνια ακόμη.

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες απουσίας, ο Έτορε Μεσίνα επέστρεψε στον πάγκο της Ιταλίας έχοντας ένα και μόνο σκοπό: να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο "Έκτορας" αποτελεί τον πρωτομάστορα της προσπάθειας που θα γίνει σε ένα μήνα στο Τορίνο για την πρόκριση στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, με την Ελλάδα να αποτελεί μία εκ των βασικών ανταγωνιστών της "σκουάντρα ατζούρα".

Στην ιταλική ομοσπονδία κοιτάζουν μπροστά πάντως, αν κρίνουμε από το γεγονός πως έχει ήδη εκδηλωθεί η πρόθεση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά το πέρας του Προολυμπιακού, σε περίπτωση πάντα που το σύνολο του Έτορε Μεσίνα πάρει το εισιτήριο για το Ρίο.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", η FIP (ιταλική ομοσπονδία) ενημέρωσε την πλευρά του Έτορε Μεσίνα για τις προθέσεις της, με τον πρώην προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επιφυλάσσεται να απαντήσει μέχρι το τέλος του έτους. Θυμίζουμε πως στην παρούσα φάση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας εργάζεται... αφιλοκερδώς, αφού είχε δηλώσει -από την πρώτη στιγμή- πως το κίνητρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ ισχυρό για εκείνον και τους παίκτες του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ