ΙΤΑΛΙΑ

Η Αρμάνι Μιλάνο πληρώνει για τον Ρέπεσα

Η Αρμάνι Μιλάνο πληρώνει για τον Ρέπεσα
INTIME SPORTS

Ο Γιασμίν Ρέπεσα είναι ο εκλεκτός της Αρμάνι Μιλάνο για τη θέση του πρώτου προπονητή, με τους Ιταλούς να δίνουν στην Τσεντέβιτα 400 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Λούκα Μπάνκι , η Αρμάνι Μιλάνο βρήκε άμεσα τον διάδοχό του. Η απομάκρυνση του 50χρονου τεχνικού ήταν άλλωστε γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Γι αυτό το όνομα του Γιασμίν Ρέπεσα προέκυψε λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του "διαζυγίου".

Ο Κροάτης προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των Ιταλών για διετή συνεργασία (1+1), με το μοναδικό εμπόδιο στην ιστορία να είναι το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Τσεντέβιτα. Κι αν το buy out που πρέπει να πληρώσει η ιταλική ομάδα για να τον κάνει δικό της φτάνει τα 400.000€, δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί είναι διατεθειμένη να δώσει το απαιτούμενο ποσό, προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Μιλάνου.

Αυτός που πάντως ενοχλήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον με την απόφαση του Γιασμίν Ρέπεσα να αλλάξει στέγη είναι ο πρόεδρος των Κροατών. Ο Μλάντεν Βέμπερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που πήρε η υπόθεση αφού " μένω έκπληκτος με την αποχώρησή του". Γιατί όπως εξήγησε στο sportske.jutarnji.hr " την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε τα χέρια και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Τώρα μας προσέγγισε και ζήτησε να τον αφήσουμε να φυγει".

Αυτό που αποκαλύπτει μάλιστα η εν λόγω ιστοσελίδα είναι πως ο Γιασμίν Ρέπεσα θα γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Τσεντέβιτα, μετά τον Γιουσούφ Νούρκιτς, ο οποίος είχε φέρει στα ταμεία της το ποσό του 1.3 εκατομμύριων ευρώ. Όχι κι άσχημα...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ