ΙΤΑΛΙΑ

Γκαλινάρι: "Ελλάδα και Κροατία οι πιο δυνατές"

Γκαλινάρι: "Ελλάδα και Κροατία οι πιο δυνατές"

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε για την προσπάθεια της Ιταλίας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επιχειρώντας να μεταφέρει την πίεση στην πλευρά της ελληνικής και της κροατικής αποστολής.

Η Ιταλία προσδοκά σε επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού στα δικά της... μέρη να αποτελεί ένα ακόμη "όπλο" προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Σύμφωνα με τον Ντανίλο Γκαλινάρι πάντως, η "σκουάντρα ατζούρα" δεν είναι το φαβορί του τουρνουά, από τη στιγμή που σε αυτό συμμετέχουν η Ελλάδα και η Κροατία.

" Δουλεύουμε αρκετά καλά, είμαστε θετικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Ο Έτορε Μεσίνα διαφέρει σημαντικά από τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αλλά στο τέλος αυτοί που κάνουν τη διαφορά είναι οι παίκτες", δήλωσε αρχικά για να εξηγήσει ότι " η Ελλάδα κι η Κροατία είναι οι πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά, εντούτοις, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν, καθώς όλοι οι αντίπαλοι έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας. Για να κάνεις τη διαφορά, θα πρέπει να μείνεις ήρεμος και να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου, γιατί παίζεις στην έδρα σου".

Θυμίζουμε πως στο Τορίνο θα βρίσκονται επίσης το Μεξικό, το Ιράν και η Τυνησία.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ