ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους για EuroLeague

Andrea Agnelli president of the Italian soccer club Juventus speaks during a news conference in Athens, Tuesday, March 28, 2017. Representatives from 155 countries attended the European Club Association's (ECA) 18th General Assembly in the Greek capital. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Andrea Agnelli president of the Italian soccer club Juventus speaks during a news conference in Athens, Tuesday, March 28, 2017. Representatives from 155 countries attended the European Club Association's (ECA) 18th General Assembly in the Greek capital. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP IMAGES/AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μία φωτογραφία της Γιουβέντους στο Instagram πυροδότησε τη φημολογία περί ενδιαφέροντος για δημιουργία μπασκετικού τμήματος, με την Tuttosport να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και να κάνει λόγο για ραντεβού με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Γιουβέντους το Σάββατο (21/7) στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram με μία μπασκετική φανέλα με το σήμα της, ήταν αρκετή προκειμένου να πυροδοτήσει τη φήμη περί δημιουργίας μπασκετικού τμήματος.

Κάτι που έτσι κι αλλιώς ακουγόταν στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει πάρει τον δρόμο του, με βάση πάντα τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας από την πλευρά του ιστορικού συλλόγου. Μία μέρα μετά από αυτό, η Tuttosport πήγε ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως η διοίκηση της Γιουβέντους έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Τζόρντι Μπερτομέου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συμμετοχής στην EuroLeague.

Κι αν πολλοί σκέφτονται πως αυτό είναι μακρινό σενάριο, υπάρχει μια λεπτομέρεια που μπορεί να απλοποιήσει την κατάσταση. Η εταιρεία που έχει την ιδιοκτησία της Γιουβέντους, η FIAT, είναι ο βασικός χορηγός της Τορίνο, ομάδας που βρίσκεται στη Lega Basket και συμμετέχει στο EuroCup. Κι όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, δεν αποκλείεται η Γιουβέντους να πάει από την πλάγια οδό στα μεγάλα σαλόνια, μέσω εξαγοράς της Τορίνο.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ