ΙΤΑΛΙΑ

Φόβοι για χοντρή ζημιά για Μπράμο

Φόβοι για χοντρή ζημιά για Μπράμο

Ο Μάικ Μπράμος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της Βενέτσια με αντίπαλο την Αβελίνο, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ ενδέχεται να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Δεν έφτανε στην Βενέτσια η ήττα στην παράταση από την Αβελίνο για την 9η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος στην παράταση, ήρθαν και τα μαντάτα του τραυματισμού του Μάικ Μπράμου να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ της ιταλικής ομάδας τραυματίστηκε στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για απουσία μερικών εβδομάδων. Την ίδια στιγμή όμως εκφράζεται ο φόβος ότι αν η μαγνητική που θα υποβληθεί δείξει ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα, τότε δεν αποκλείεται να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για μερικούς μήνες!

Την φετινή σεζόν ο Μπράμος έχει 8.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 43.8% στα τρίποντα στο ιταλικό πρωτάθλημα και 7.5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 36% στα τρίποντα στο Basketball Champions League.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ