ΙΤΑΛΙΑ

Επενδύει στη Ρέτζιο Εμίλια ο Κόμπι Μπράιαντ!

Επενδύει στη Ρέτζιο Εμίλια ο Κόμπι Μπράιαντ!

O Kόμπι Μπράιαντ ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Λέικερς και οι Ιταλοί αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του "Black Mamba" να επενδύσει στη Ρέτζιο Εμίλια!

Ο Κόμπι Μπράιαντ έβαλε τους τίτλους τέλους στην 20ετή καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς και η ιταλική Corriere dello Sport αποκαλύπτει ενδιαφέρον του "Black Mamba" να επενδύσει στην Ρέτζιο Εμίλια!

Πρόκειται για την ομάδα που είχε απευθύνει κάλεσμα στον Κόμπι ζητώντας του να κλείσει την καριέρα του στην Ρέτζιο Εμίλια, την ομάδα που αγωνίστηκε ο πατέρας του, δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με τον 8χρονο Μπράιαντ, όταν και αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Επενδύει στη Ρέτζιο Εμίλια ο Κόμπι Μπράιαντ!

Το γράμμα, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: "Αγαπημένο παιδί της Ρέτζιο, φανταστικέ Κόμπι, εμείς κλείνουμε τα μάτια μας και ονειρευόμαστε σε αυτή την όμορφη χώρα που σε αγαπά πολύ. Πάντα θα υπάρχει θέση για σένα στην ομάδα μας. Μπορεί να είμαστε ονειροπόλοι, αλλά ίσως έτσι να ήταν και τα όνειρα που έκανε αυτό το οκτάχρονο παιδί στη φωτογραφία. Θέλουμε να έρθεις εδώ, να φορέσεις τα χρώματά μας, να εκπροσωπήσεις την πόλη μας, όπως ο πατέρας σου. Μια οικογένεια στα μαύρα και τα πορτοκαλί σε περιμένει, με μια φανέλα που θα έχει το ίδιο όνομα στην πλάτη, Μπράιαντ! Σε αγαπάμε όλοι, μπασκετικέ μας θρύλε, αγαπημένε μας Κόμπι".

Μένει να αποδειχθεί αν ο Κόμπι θα επιστρέψει στις... ρίζες του για να επενδύσει στο ιταλικό μπάσκετ!

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ