ΙΤΑΛΙΑ

Εκτός ιταλικών τελικών ο Φλακαντόρι λόγω προβλήματος στην καρδιά

Εκτός ιταλικών τελικών ο Φλακαντόρι λόγω προβλήματος στην καρδιά

Ο 22χρονος Ντιέγκο Φλακαντόρι θα υποβληθεί σε εγχείρηση λόγω προβλήματος που διαγνώστηκε στην καρδιακή του λειτουργία. Ο γκαρντ της Τρεντίνο θα χάσει όλη τη σειρά των ιταλικών τελικών.

Χωρίς τον καλύτερο της γηγενή παίκτη θα τελειώσει τους τελικούς των ιταλικών playoffs με την Αρμάνι Μιλάνο η Τρεντίνο. Ο Ντιέγκο Φλακαντόρι υποβλήθηκε πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι πάσχει από κάποιο πρόβλημα στην καρδιακή λειτουργία, με συνέπεια να χρειαστεί εγχείρηση το συντομότερο δυνατό.

Ο 22χρονος γκαρντ είναι ο πρώτος σκόρερ της Τρεντίνο, έχοντας 8,8 πόντους κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας το πρόβλημα δεν πρόκειται να επηρεάσει την καριέρα του Φλακαντόρι, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες μετά την επέμβαση και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Βέβαια δεν πρόκειται να είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας στους αγώνες της με την Ολλανδία και την Κροατία στο τρίτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης για το παγκόσμιο κύπελλο του 2019. Ο Φλακαντόρι είναι ένας από τους 24 παίκτες που κάλεσε ο Ρομέο Σακέτι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ