ΙΤΑΛΙΑ

Δεν ξεχνάει την τέχνη του ο Αμάρε

Δεν ξεχνάει την τέχνη του ο Αμάρε

Ο Αμάρε Στουντεμάιρ είχε εξαιρετική παρουσία στο τελευταίο φιλικό της Χάποελ Ιερουσαλήμ κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια.

Όταν ο Αμάρε Στουντεμάιρ έλεγε ότι δεν πήγε απλώς για τα τελευταία... ένσημα στο Ισραήλ αλλά για να παίξει μπάσκετ πολλοί τον ειρωνεύτηκαν. Με λίγες ημέρες ωστόσο να απομένουν για την έναρξη της σεζόν, ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ έδειξε με πράξεις ότι μιλούσε σοβαρά.

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ βρίσκεται στην Ιταλία για να συμμετάσχει σε ένα φιλικό τουρνουά παρέα με τις Βενέτσια, Χέλιος και Ρέτζιο Εμίλια, με την τελευταία ομάδα να είναι μάλιστα και αντίπαλός της την πρώτη μέρα. Και ο άλλοτε φόργουορντ των Νικς έδειξε αν μη τι άλλο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σταματώντας στους 19 πόντους στην ήττα της ομάδας του με 67-58. Μία ήττα που ήρθε χάρη σε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο των Ιταλών, που είχαν για κορυφαίους τους Πιέτρο Αραντόρι (18 πόντοι) και Αντσίλε Πολονάρα (11 πόντοι), την ίδια στιγμή που οι Κέρτις Τζέρελς (13 πόντοι) και Τάρενς Κίνσεϊ (10 πόντοι) ήταν οι μόνοι που ακολούθησαν κάπως σε απόδοση τον Στούντεμαϊρ.

Στον άλλο αγώνα του τουρνουά, η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος (6 πόντοι) και του πρώην παίκτη του Άρη, Τζαμέλ Χάγκινς (9 πόντοι) επικράτησε με 41-38 της Σλοβενικής Χέλιος έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια μόλις δύο περιόδους/ Ο λόγος; Ένα μπλακ-άουτ που έγινε στο γήπεδο είχε ως αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί η νίκη στην Βενέτσια, η οποία και θα αντιμετωπίσει στον Τελικό την Ρέτζιο Εμίλια, ενώ στον μικρό τελικό η Χέλιος θα αντιμετωπίσει την Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ