ΙΤΑΛΙΑ

Δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ο Τζεντίλε

Δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ο Τζεντίλε
INTIME SPORTS

Το δίλημμα "Αρμάνι Μιλάνο ή Χιούστον Ρόκετς" εξακολουθεί να απασχολεί τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει καταλήξει κάπου. "Προέχουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος", τόνισε.

Από τη μία η Αρμάνι Μιλάνο και η δυνατότητα να γίνει μύθος για την ομάδα. Από την άλλη οι Χιούστον Ρόκετς και η επιλογή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ . Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμιο της έως τώρα καριέρας του, με το φετινό καλοκαίρι να είναι αρκετά κρίσιμο, όσον αφορά το μέλλον του.

Κι αν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν αναφερθεί πολλάκις στο ταλέντο και τις δυνατότητες του 23χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο ίδιος δεν φαίνεται εξίσου πεπεισμένος πως είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Για την ακρίβεια, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, ενημερώνοντας -μέσω της Gazzetta della Sport- πως " θα τα πούμε όλα μόλις ολοκληρωθούν τα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος".

Προφανώς γιατί " αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Ακούω πολλές φήμες αναφορικά με το μέλλον μου, κάτι που δεν βοηθάει την ομάδα. Έχω δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω πριν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος".

Να θυμίσουμε πως ο αρχηγός των Ιταλών επελέγη στο Νο53 του περσινού Draft του ΝΒΑ από τις "Ρουκέτες", την ώρα που έχει δηλώσει πως θα είναι παρών στην προετοιμασία της "σκουάντρα ατζούρα" για το φετινό Eurobasket.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ