ΙΤΑΛΙΑ

Άτυχος ο Τζεντίλε: Κάταγμα και... τέλος το Summer League!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αλεσάντρο Τζεντίλε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και θα χάσει το Summer League του ΝΒΑ!

Πάνω στο σημείο που άρχισε να ξαναφτιάχνει το όνομα και την καριέρα του, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είδε την ατυχία να χτυπάει την πόρτα του. Στο πιο ακατάλληλο -χρονικά- σημείο μάλιστα, ενώ προετοιμαζόταν για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων και τη συμμετοχή του στο Summer League του ΝΒΑ.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods λαβώθηκε στη διάρκεια προπόνησης μαζί με άλλα μέλη της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, με τις εξετάσεις που έκανε να δείχνουν ότι έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού χεριού. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει στα "πιτς" για περίπου δύο μήνες.

Επομένως θα χάσει τις αναμετρήσεις με Κροατία και Ολλανδία στο φινάλε της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολύ περισσότερο βέβαια τον απασχολεί το γεγονός πως δεν θα δώσει το "παρών" στο Summer League του ΝΒΑ, στο οποίο είχε αποφασίσει να συμμετάσχει φέτος με στόχο να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στους Houston Rockets (έχουν τα δικαιώματά του) για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ