loading...
 

Μινούτσι: "Θέλω Πιανιτζάνι μέχρι το 2013"

Ο πρόεδρος της Σιένα Φερντινάντο Μινούτσι δηλώνει πως θέλει τον Πιανιτζιάνι στον πάγκο της Σιένα έως το 2013

Μινούτσι: "Θέλω Πιανιτζάνι μέχρι το 2013"

 
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας: "Έχουμε ένα τριετές πλάνο και ξεκινάμε από τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Όποιος αστειεύεται και λέει πως ο Πιανιτζιάνι θα φύγει από την ομάδα και ότι θα υπάρξει επανάσταση από το τεχνικό τιμ, του λέω να παραμείνει ήρεμος. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό".



Κι όλα αυτά τα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι από τη νέα σεζόν η Σιένα επηρεασμένη από την οικονομική κρίση θα μειώσει αισθητά το μπάτζετ της δημιουργώντας όμως μία ομάδα που θα θέλει να κατακτήσει το σκουντέτο και να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρωλίγκα.



Στη συνέχεια, ο Μινούτσι αναφέρθηκε στην ομάδα του λέγοντας πως κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος. "Μετά από τέσσερα χρόνια, υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που θα φύγουν, κάτι που είναι φυσιολογικό. Τον ΜακΙντάιρ για παράδειγμα τον κρατήσαμε... διά της βίας τα τελευταία δύο χρόνια, αυτή την φορά δεν θα μπλοκάρουμε τη μεταγραφή του.



Το συμβόλαιο του Σάτο λήγει, το ίδιο ισχύει και για τους Ντόμερκαντ και Έζε. Ο Στόουνρουκ πιστεύω ότι θα μείνει, δεν θα γίνει βέβαια νεότερος, ωστόσο νομίζω πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη Σιένα, ακόμα και όταν σταματήσει το μπάσκετ. Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν. Θα ανοίξουμε ένα νέο κύκλο, με νέους παίκτες και σαν κοινωνία θα δώσουμε συνέχεια στις επιλογές μας. Αυτό κάναμε άλλωστε πάντα".
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΕΚ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

8 εκατ. ευρώ, αλλιώς αντίο ζωή...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου, στο Sport24.gr και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου. Πως θα προσπαθήσει να πείσει την ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση, αν δεν μπει στα ταμεία το συγκεκριμένο ποσό. Τι περιμένει από τους μετόχους και ποιο το εναλλακτικό σχέδιο.

ΑΓΓΛΙΑ | ΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Ένα γράμμα για τους... χούλιγκαν

Εν αναμονή του πιο "βίαιου" ντέρμπι της Αγγλίας (Ουέστ Χαμ-Μίλγουολ) τα "Σφυριά" πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, στέλνοντας γράμμα στους κατόχους εισιτηρίων εξηγώντας τι πρέπει να κάνουν και κυρίως γιατί! Διαβάστε περισσότερα.

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Ο Ταρζάν και ο Μπιτσαξής

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Αίγυπτο, ο Κώστας Καίσαρης καταθέτει την άποψη-πρόταση: Να πάει αμέσως στο Κάιρο ο Παναγιώτης Μπιτσαξής για να επιβάλει την τάξη και τη νομιμότητα.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 | FERRARI

H Ferrari θέλει να κερδίσει άσχημα

Έγινε η παρουσίαση του καινούργιου μονοθεσίου της Ferrari, η εμφάνιση του οποίου έχει προκαλέσει συζητήσεις. Διαβάστε τι δήλωσε ο σχεδιαστής Νικόλας Τομπάζης.

ΠΑΟΚ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Δεν ανεχόμαστε διαβολικές συμπτώσεις"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και εκφράζει την ανησυχία της για το ντέρμπι της Κυριακής, με αφορμή την αντικατάσταση του Τρύφωνα και τον "πόλεμο" που μαίνεται στη διαιτησία. Ζητά σύσσωμη την παρουσία της ΚΕΔ στην Τούμπα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΕΝΔΕΚΑΔΑ

"Διπλό" με τον Κουίνσι στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να ρίξει από την αρχή στη μάχη τον Κουίνσι. Εκμετάλλευση των στημένων φάσεων θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή