ΙΤΑΛΙΑ

Αποσύρεται ο Μπουλέρι

Αποσύρεται ο Μπουλέρι

Έχοντας "πατήσει" τα 40 του χρόνια, ο Μάσιμο Μπουλέρι ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση έπειτα από καριέρα 21 χρόνων.

Στα νιάτα του υπήρξε ένας από τους πιο τρελούς παίκτες στην Ευρώπη και ειδικότερα στο Ιταλικό μπάσκετ, κάτι που λέει πολλά δεδομένου ότι η Ιταλία έχει προσφέρει ανά καιρούς πολλούς "τρελούς" (εντός και εκτός εισαγωγικών). Τώρα, σε ηλικία 40 ετών, ο Μάσιμο Μπουλέρι το πήρε απόφαση: Θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο βετεράνος γκαρντ, ο οποίος μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει κατακτήσει 4 Πρωταθλήματα Ιταλίας, έχει αναδειχθεί 2 φορές MVP της Ιταλικής Λιγκας (2003 και 2005) ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας (2003), την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Βαρέζε.

Δεν είναι τόσο αποδοτικός όσο κάποτε βέβαια, ερχόμενος από το βάθος του πάγκου, αριθμώντας 1.7 πόντους, 0.7 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ μέσο όρο σε 8.8 λεπτά συμμετοχής. Αφού λοιπόν "κόλλησε" τα τελευταία μπασκετικά "ένσημα", αποφάσισε τώρα να περάσει στο περιθώριο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ετοίμασε για τον Μπουλέρι η Βαρέζε για να τον τιμήσει για την προσφορά του στο Ιταλικό μπάσκετ:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ