ΙΤΑΛΙΑ

Ανακοίνωσε τον Πέτεγουεϊ η Σάσαρι

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τέσσερις ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ, ο Τεράν Πέτεγουεϊ υπέγραψε συμβόλαιο στην ιταλική Σάσαρι.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε τέσσερις ημέρες από τον τρίτο μικρό τελικό της Stoiximan.gr Basket League και ο Τεράν Πέτεγουεϊ υπέγραψε κιόλας το επόμενο συμβόλαιό του! Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ ανακοινώθηκε μάλιστα επίσημα σήμερα (13/6) από την Σάσαρι, επιστρέφοντας στην Ιταλία ένα χρόνο μετά τη θητεία του στην Πιστόια.

Μετά το τέλος της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ο Πέτεγουεϊ τόνισε στις δηλώσεις που έκανε ότι θέλει να μείνει στον "δικέφαλο" και την επόμενη χρονιά. Άλλωστε, στο σύντομο πέρασμά του από τους "μελανόλευκους" έκανε ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις και τους βοήθησε να τερματίσουν στην 3η θέση της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας 9,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 17 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Εν τέλει, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Σάσαρι. Εκεί θα βρει και τον Βιντσέντζο Εσπόζιτο, τον νέο προπονητή της ιταλικής ομάδας. Ο Εσπόζιτο ήταν κόουτς και στην Πιστόια τη σεζόν 2016-17, όταν ο Πέτεγουεϊ έπαιξε εκεί.

Δείτε το ποστάρισμα της ιταλικής ομάδας:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ