ΙΤΑΛΙΑ

"All in" από την Ιταλία εν όψει Προολυμπιακού

"All in" από την Ιταλία εν όψει Προολυμπιακού

Η Ιταλία ανακοίνωσε τους παίκτες που θα βρίσκονται στην προετοιμασία εν όψει του Προολυμπιακού, με τον Έτορε Μεσίνα να καλεί όλα τα "μεγάλα ονόματα" της "σκουάντρα ατζούρα".

Η Ιταλία (μαζί με την Κροατία) είναι η μεγάλη αντίπαλος της Ελλάδας στο Προολυμπιακό του Τορίνο, με φόντο το εισιτήριο για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι γείτονες ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα βρίσκονται στην προετοιμασία για το ραντεβού από το οποίο θα προκύψει η μία από τις τρεις ομάδες που θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τη λίστα του Έτορε Μεσίνα να περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ονόματα του ιταλικού μπάσκετ.

Μεταξύ αυτών κι ο Ντάνιελ Χάκετ του Ολυμπιακού, που αποτελεί άλλωστε βασικό στέλεχος της "σκουάντρα ατζούρα" τα τελευταία χρόνια, όντας στο πλευρό παικτών όπως ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ο Μάρκο Μπελινέλι, ο Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ:

Αντρέα Μπαρνιάνι, Μάρκο Μπελινέλι, Ντανίλο Γκαλινάρι, Ντανιέλ Χάκετ, Λουίτζι Ντατόμε, Αβούντου Αμπάς, Πιέτρο Αραντόρι, Μπρούνο Σερέλα, Ρικάρντο Τσέρβι, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Νταβίντ Κουρνού, Μάρκο Κουζίν, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αντρέα Ντε Νικολάο, Σιμόνε Φοντέκιο, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντανιέλε Μάγκρο, Νικολό Μέλι, Τζιουζέπε Ποέτα, Ακίλε Πολονάρα, Λούκα Βιτάλι, Μικέλε Βιτάλι και Αντρέα Τσερίνι, Νταβίντε Πασκόλο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ