ΙΤΑΛΙΑ

Αφήνει ελεύθερο τον Στόουν η Βενέτσια

Αφήνει ελεύθερο τον Στόουν η Βενέτσια

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Βενέτσια αναμένεται τελικά να κάνει το "χατίρι" του Τζούλιαν Στόουν και να τον αφήσει ελεύθερο, δίνοντάς του το δικαίωμα να πάει στο ΝΒΑ και, το κυριότερο, να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου πατέρα του.

Ο Τζούλιαν Στόουν θα έχει τελικά την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου πατέρα του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι τελικά η Βενέτσια αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσει να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Ο Στόουν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας τον Ιούλιο. Η άσχημη εξέλιξη της πορείας της υγείας του πατέρα του όμως - αλλά και μία πρόταση που ήρθε από τους Σάρλοτ Χόρνετς και του έδινε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στο αγαπημένο του πρόσωπο - τον υποχρέωσε να ζητήσει από την Βενέτσια να του λύσει το συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αμέσως δεκτό, με τον ίδιο να αναγκάζεται να καταγγείλει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την συμπεριφορά της Βενέτσια, υποστηρίζοντας ότι η ιταλική ομάδα όχι μόνο αρνείται να του λύσει το συμβόλαιο, παρά δεν απαντούσε καν στις κλήσεις του !

Τελικά, ωστόσο, φαίνεται πως βρέθηκε λύση και ο Στόουν θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει στον πατέρα του όλα αυτά που θέλει.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ