ΓΑΛΛΙΑ

Χάλασε το πάρτι υποδοχής για τον Ντιαό η Λιμόζ

Χάλασε το πάρτι υποδοχής για τον Ντιαό η Λιμόζ

Ο Μπορίς Ντιαό επέστρεψε στο γαλλικό πρωτάθλημα έπειτα από έξι χρόνια αλλά η Λίμοζ χάλασε το... πάρτι υποδοχής, νικώντας την Παρί Λεβαλουά με 87-81 στην παράταση.

Η πρώτη εμφάνιση του Μπορίς Ντιαό έπειτα από έξι χρόνια ήταν το γεγονός της βραδιάς στο γαλλικό πρωτάθλημα και δη στον αγώνα της Παρί Λεβαλουά με τη Λιμόζ. Ο 35χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε στην Pro A για πρώτη φορά μετά τις 29 Νοεμβρίου 2011 (όταν είχε υπογράψει συμβόλαιο στη Μπορντό, όσο υπήρχε λοκ-άουτ στο ΝΒΑ) και δεν πέρασε απαρατήρητος. Κάθε άλλο.

Ο Ντιαό πέτυχε 10 πόντους με 2/2 βολές και 3/5 σουτ, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ στα 34'40'' που αγωνίστηκε, ωστόσο το ντεμπούτο του Γάλλου φόργουορντ δεν συνοδεύτηκε και με νίκη για την Παρί Λεβαλουά. Κι αυτό διότι η Λιμόζ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με καλάθι του Κόνκλιν 29'' πριν από τη λήξη και στην έξτρα περίοδο ολοκλήρωσε το ματς με επιμέρους 12-2 στο τελευταίο ενάμισι λεπτό, "κλέβοντας" έτσι τη νίκη.

Ο Αμερικανός Κένι Χέιζ (18 πόντοι), μαζί με τον Μουχαμαντού Ζετέ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Μπράιαν Κόνκλιν (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι της Λιμόζ. Από πλευράς Παρί Λεβαλουά, ο Κλέμεν Πρέπελιτς πέτυχε 21 πόντους και ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό.

Δείτε το πρώτο καλάθι του Μπορίς Ντιαό στο γαλλικό πρωτάθλημα:



TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ