ΓΑΛΛΙΑ

Συνεχίζει στη Γαλλία ο Κολέ

Συνεχίζει στη Γαλλία ο Κολέ

Σύμφωνα με τη L' Equipe ο Βενσάν Κολέ έχει συμφωνήσει με τη Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ, προκειμένου να συνεχίσει στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της χώρας του έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Το συμβόλαιο του Βενσάν Κολέ με την Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ έληξε λίγες μέρες πριν, με την ήττα-αποκλεισμό της Γαλλικής ομάδας από την Ισπανία στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά της Γαλλικής ομάδας από την Ισπανία.

Παρά τη μέτρια παρουσία των "τρικολόρ" στο Ρίο η Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ, σύμφωνα με τη L' Equipe, έχει πάρει την απόφαση να "δέσει" τον 53χρονο τεχνικό για τρία χρόνια ακόμα. Πρόκειται δηλαδή να κοουτσάρει τους Γάλλους έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα γίνει στην Κίνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου αναμένεται την Τρίτη, με τον Κολέ να συμπληρώνει δέκα χρόνια σε περίπτωση που το νέο του συμβόλαιο είναι πράγματι τριετούς διάρκειας.

Βλέπετε, ο πρώην τεχνικός του Στρασβούργου ανέλαβε τις τύχες της εθνικής ομάδας της χώρας του τον Μάρτιο του 2009 και από τότε έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις. Η μεγαλύτερη επιτυχία του βέβαια είναι αναμφίβολα το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Γαλλίας σε Eurobasket το 2013 στη Σλοβενία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ