ΓΑΛΛΙΑ

Στόχος η EuroLeague, αλλά... ούτε τετράδα η Βιλερμπάν

Στόχος η EuroLeague, αλλά... ούτε τετράδα η Βιλερμπάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βιλερμπάν αναμένεται να πάρει wild card για την EuroLeague της μεθεπόμενης σεζόν (2019-20), προς το παρόν όμως δεν μπορεί να περάσει ούτε στην τετράδα των playoffs στην LNB.

Η EuroLeague έχει υποδείξει τη Βιλερμπάν ως την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία στη διοργάνωση σε δύο χρόνια (2019-'20) μέσω wild card, στην πράξη όμως οι "πράσινοι" δεν είναι καλοί ούτε για την τετράδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Λε Μαν υπερασπίστηκε την έδρα της στον τρίτο -και τελευταίο- προημιτελικό της LNB (79-68) και πήρε το εισιτήριο για τους "4", εκεί όπου περίμεναν ήδη η Μονακό, η Στρασμπούρ και η Λιμόζ. Ο Τζάστιν Κομπς (19 πόντοι) με τον Αντουάν Εϊτό (14 πόντοι) ήταν οι παίκτες που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στη Βιλερμπάν, η οποία πήρε πράγματα στην επίθεση κατά βάση από τον ΝτεΜάρκους Νέλσον (13 πόντοι, 5 ρμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Τζάστιν Χάρπερ (13 πόντοι με 3/3 τρίποντα).

Η ομάδα της οποίας ηγείται διοικητικά ο Τόνι Πάρκερ ολοκλήρωσε, λοιπόν, με άδοξο τρόπο τη φετινή σεζόν αφού ούτε στην Ευρώπη κατάφερε να κάνει αξιομνημόνευτη πορεία. Κι όλα αυτά την ώρα που είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών εκτός έδρας, για να ακολουθήσει το "μπρέικ στο μπρέικ" από τη Λε Μαν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ