ΓΑΛΛΙΑ

Στην Λιμόζ το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη!

Στην Λιμόζ το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη!

Η Λιμόζ έκανε το μεγάλο "μπαμ" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα συμφώνησε με τον Σέκου Ντουμπούγια, ο οποίος θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη!

Ο Σέκου Ντουμπούγια (17 χρονών, 2.05 μέτρα, φόργουορντ) πήρε σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα την απόφασή του: Τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Λιμόζ, η οποία κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και θα τον έχει στο ρόστερ της. Αυτό βέβαια - εκτός απροόπτου - αναμένεται να είναι κάτι προσωρινό, αφού αν όλα πάνε καλά ο Ντουμπούγια σκοπεύει να δηλώσει διαθεσιμότητα στο ΝΒΑ Draft του 2019, με τις προβλέψεις να τον θέλουν να καταλήγει σε μία από τις πρώτες 5 θέσεις!

Ήταν Δεκέμβρης του 2016 όταν ο Σέκου Ντουμπούγια συστήθηκε στο παγκόσμιο μπάσκετ όταν πριν καλά-καλά κλείσει τα 16 του χρόνια αναδείχθηκε MVP του Eurobasket U18 της FIBA , μπαίνοντας στα μπλοκάκια όλων των σκάουτερ του ΝΒΑ. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα ο 17χρονος Ντουμπούγια (θα κλείσει τα 18 του χρόνια στις 23 Δεκεμβρίου) αποφάσισε ότι έπειτα από μία σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με την φανέλα της Πουατιέ ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστείσ την Λιμόζ, η οποία κέρδισε τη "μάχη" για την υπογραφή του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντουμπούγια είχε 8.5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 23.2 λεπτά συμμετοχής.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γάλλου φόργουορντ και να καταλάβετε γιατί γίνεται τόσος θόρυβος γύρω από το όνομά του:



TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ