ΓΑΛΛΙΑ

Στη Ναντέρ ο Ντομινίκ Ουότερς

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Στην Γαλλία και τη Ναντέρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, του Άρη και του Κολοσσού, Ντομινίκ Ουότερς.

Ο Ντομινίκ Ουότερες ετοιμάζεται για νέες (μπασκετικές) περιπέτειες. Έχοντας αγωνιστεί στα πρωταθλήματα του Βελγίου, της Σλοβενίας, του Ισραήλ, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Τουρκίας, ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί την σεζόν 2018/19 στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού, του Άρη και του Ολυμπιακού συμφώνησε με τη Ναντέρ για συμβόλαιο ενός έτους και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της χώρας.

Την σεζόν 2017/18 ο Ουότερς αγωνίστηκε με την φανέλα της Καρσίγιακα, έχοντας 10.9 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 14.2 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ