ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ματ Χάουαρντ έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει

Ο Ματ Χάουαρντ έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει

Ο Ματ Χάουαρντ αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη πρώην συμπαίκτη του, που πέθανε από καρκίνο, δίνοντας το όνομά του στο παιδί του. Διαβάστε την ιστορία που έκανε άπαντες στη Γαλλία να δακρύσουν.

Ο Ματ Χάουαρντ έγινε πατέρας την Τρίτη (25/10), με τη σύζυγό του να φέρνει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό πάντως δεν είναι η είδηση, αυτό που πρέπει να κρατήσετε. Το πιο σημαντικό είναι ότι ανακοίνωσε την απόφασή του να δώσει στο παιδί του το όνομα "Andrew". Ο λόγος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας.

Βλέπετε, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του Andrew Smith, συμπαίκτη του στο Butler (σ.σ.: στη φωτό από αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος), ο οποίος πέθανε σε ηλικία 25 ετών από καρκίνο. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε στενή φιλία με τον άτυχο αθλητή, κάτι που φρόντισε να καταδείξει με τη συγκεκριμένη κίνησή του. Η ιστορία φυσικά έγινε γνωστή στις ΗΠΑ, με το Indystar να παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο.

Η γυναίκα του άτυχου αθλητή φρόντισε μάλιστα να δημοσιοποιήσει το γεγονός στο Twitter, εξηγώντας πως έβαλε τα κλάματα μόλις της ανακοινώθηκε το γεγονός.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ