ΓΑΛΛΙΑ

Ντε Κολό ο επενδυτής

Ντε Κολό ο επενδυτής
Ο Ντε Κολό ξεκινάει μπάσιμο INTIME SPORTS

Τον ρόλο του επενδυτή εκτελεί πλέον ο Νάντο Ντε Κολό. Ο διεθνής πλεϊμέικερ αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της Ορκίς, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Νάντο Ντε Κολό έχει αρκετές ανησυχίες. Μπασκετικής φύσεως. Γι αυτό πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πορτοκαλί μπάλα από ένα ακόμη πόστο. Αυτό του... επενδυτή!

Ο πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ακολούθησε το παράδειγμα του Τόνι Πάρκερ (με τη Βιλερμπάν) και του Νικολά Μπατούμ (με την Καέν), μπαίνοντας στο επενδυτικό σχήμα της Ορκίς, ομάδας του γαλλικού Βορρά που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

" Προσωπικά αλλά και οικονομικά επένδυσα στον σύλλογο, παρά το γεγονός πως δεν μου ζητήθηκε κάποια οικονομική βοήθεια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάντο Ντε Κολό, μιλώντας στο bebasket.fr, για να συνεχίσει λέγοντας:

" Μου αρέσει όμως να κάνω τα πράγματα σωστά και η οικονομική ενίσχυση στην ομάδα δείχνει ότι δεν είμαι απλά βιτρίνα. Θέλω -με τη βοήθειά μου- να δώσω στην Ορκίς τη δυνατότητα να μεγαλώσει και να εξελιχθεί. Όλοι οι επενδυτές είναι σοβαροί και έχουν εμπειρία από διάφορους κλάδους".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ