ΓΑΛΛΙΑ

Κάνε το αν μπορείς: ο Ζελαμπάλ έπαιξε σε δυο ματς, την ίδια μέρα!

Κάνε το αν μπορείς: ο Ζελαμπάλ έπαιξε σε δυο ματς, την ίδια μέρα!

Ο Μικαέλ Ζελαμπάλ έπαιξε με δυο διαφορετικές ομάδες, στην 16η αγωνιστική της γαλλικής λίγκας. Πώς τα κατάφερε το θηρίο; Διαβάστε.

Όταν ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος στη Γαλλία, ο Μικαέλ Ζελαμπάλ δεν είχε ομάδα. Τον Νοέμβριο συμφώνησε να γίνει παίκτης της Στρασμπούρ, με συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα. Είχε συμμετοχή σε τέσσερα ματς του Eurocup και επτά της γαλλικής λίγκας. Τελευταίο ήταν αυτό εναντίον της Μπουλόν (70-93), για την 16η αγωνιστική.

Μετά, πήγε στη Λιμόζ, όπου έκανε... πρώτη εμφάνιση στις 7/1, σε αγώνα του Eurocup (με τον ΠΑΟΚ). Έπαιξε και 10 ματς, στην NLB. Τελευταίο ήταν εκείνο με τη Σολέ (83-73). Μέχρι εδώ καλά; Πάμε τώρα και στα περίεργα.

Το ματς της Λιμόζ με τη Σολέ άνηκε στην 16η ημέρα της γαλλικής λίγκας, αλλά είχε ματαιωθεί και διεξήχθη στις 29/12. Δεν παύει ωστόσο, ο διεθνής Γάλλος να έπαιξε σε δυο ομάδες, την ίδια αγωνιστική! Και τι έγινε; Η πειθαρχική επιτροπή της LNB τιμώρησε τη Λιμόζ που δεν σεβάστηκε -λέει- το άρθρο 130 του κανονισμού και της... πήρε τη νίκη του ματς με τη Σολέ. Οι Λιμουζό έκαναν ένσταση, αλλά προκοπή δεν είδαν (με την απόφαση να προκύπτει τη Δευτέρα 4/5) και έτσι παραμένουν στο 19-11 και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ