ΓΑΛΛΙΑ

Η Λιμόζ έκανε -ξανά- πλάκα στη Νανσί

Η Λιμόζ έκανε -ξανά- πλάκα στη Νανσί

Η Λιμόζ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη επί της Νανσί (92-74), με την ευκολία του αποτελέσματος να δείχνει ότι δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για τους τελικούς. Μία νίκη χρειάζονται ακόμη οι πρωταθλητές, για να υπερασπιστούν το στέμμα τους.

Σε παράσταση για ένα ρόλο έχει μετατρέψει η Λιμόζ την ημιτελική σειρά της LNB απέναντι στη Νανσί. Οι πρωταθλητές έφτασαν ξεκούραστα στο 2-0, μιας και επικράτησαν απόψε (2/6) με 92-74. Η ομάδα του Φιλίπ Ερβέ δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τους "κόκκινους", οι οποίοι βρέθηκαν σε ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά.

Το +16 (49-33) με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι έκανε πολύ πιο απλά τα πράγματα, εν όψει της επανάληψης, με τον κόουτς των "Λιμουζό" να μοιράζει τον χρόνο μεταξύ των παικτών του. Κάπως έτσι, πέντε παίκτες των νικητών ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων (Ζελαμπάλ 12, Τζέτερ 14, Σμιθ 12, Μοερμάν 16, Βέστερμαν), με τον Μοερμάν να είναι αυτός που ξεχώρισε γιατί -εκτός όλων των άλλων- μάζεψε 13 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κικάνοβιτς σκόραρε 23π. αλλά ήταν απελπιστικά μόνος στο επιθετικό κομμάτι, την ώρα που η ομάδα του είχε μεν καλά ποσοστά σε δίποντα (21/34) και τρίποντα (8/12), αλλά οκτώ λιγότερα ριμπάουντ (η διαφορά ήταν μεγαλύτερη μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου). Εξ ου και η τελική διαφορά του σκορ.

Ο τρίτος ημιτελικός της σειράς είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Παρασκευή (5/6, 21:50), με τη Λιμόζ να αναζητά το "διπλό" που θα την φέρει μια ώρα αρχύτερα στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ