ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία καλεί Ντούσκο Ιβάνοβιτς

Γαλλία καλεί Ντούσκο Ιβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Τζιμ Μπιλμπά θα κοουτσάρει τη Λιμόζ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/1, 19:00) αλλά δύσκολα θα γίνει μόνιμος στον πάγκο της γαλλικής ομάδας. "Τιτίβισμα" κάνει λόγο για επαφή των πρωταθλητών με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο πάγκος της Λιμόζ έμεινε ορφανός μετά την αποδέσμευση του Φιλίπ Ερβέ, με τον γαλλικό σύλλογο να ενημερώνει νωρίτερα μέσα στην ημέρα (8/1) πως ο Τζιμ Μπιλμπά θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/, 19:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του "Last 32" του Eurocup.

Δύσκολα όμως, ο θρύλος του γαλλικού μπάσκετ θα εξελιχθεί σε μόνιμη λύση για τη Λιμόζ, με τον Ματιέ Μαρό (Γάλλος δημοσιογράφος) να "τιτιβίζει" πως οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έχουν ήδη προσεγγίσει τον πρώτο τους στόχο. Ο λόγος για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που παραμένει στο ταμείο ανεργίας μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι διαθέσιμος και μένει πλέον να δούμε αν από τα πράσινα του Παναθηναϊκού θα καταλήξει στα πρασινοκίτρινα της Λιμόζ. Οι παλιοί θα θυμούνται ενδεχομένως πως ο Ντούσκο Ιβάνοβις αγωνίστηκε για λίγο (το 1992) στους πρασινοκίτρινους, ενώ κάθισε στον πάγκο τους για μία σεζόν (1999-2000).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ