ΓΑΛΛΙΑ

Έχασε από την ΑΕΚ, αλλά βρήκε νέα ομάδα ο Μίτροβιτς

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Μονακό στην κορυφή του Basketball Champions League, η εντυπωσιακή πορεία της γαλλικής ομάδας αρκεί όμως για να του δώσει νέα δουλειά με φόντο... την EuroLeague.

Η Μονακό έφτασε στο Final Four του Basketball Champions League για δεύτερη σερί χρονιά, δεν κατάφερε όμως ούτε φέτος να κατακτήσει το τρόπαιο. Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό, υποχρεώνοντας τη γαλλική ομάδα σε ήττα και τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Παρά το 0/2 σε Final Four πάντως, ο έμπειρος τεχνικός ενδεχομένως να έχει ήδη βρει την επόμενη δουλειά του. Όπως αποκάλυψε ο Φρεντερίκ Βάις (πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν δημοσιογράφος) ο 47χρονος τεχνικός έχει στα χέρια του πρόταση από τη Βιλερμπάν, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά. Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τη Μονακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, η προοπτική της Βιλερμπάν μπορεί να τον απασχολήσει, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του Τόνι Πάρκερ πιθανότατα θα συμμετάσχει στην EuroLeague τη μεθεπόμενη σεζόν (2019-'20).

Κι όλα αυτά, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της regular season στην LNB, με τη Μονακό να είναι πρώτη και τη Βιλερμπάν να βρίσκεται στην έκτη θέση.

Έχασε από την ΑΕΚ, αλλά βρήκε νέα ομάδα ο Μίτροβιτς
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ