ΓΑΛΛΙΑ

Έξαλλοι οι Λιμουζό με τον Μπερτομέου

Έξαλλοι οι Λιμουζό με τον Μπερτομέου

Οι της Λιμόζ ένιωσαν να θίγονται όταν αμφισβητήθηκε από τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας, μια επένδυση που θέλουν να κάνουν και αφορά το μπάσκετ.

Η populaire.fr είχε να κάνει μια καταγγελία, ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Ευρωλίγκα τη Λιμόζ. Για την ακρίβεια, εξηγεί πως "ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης επιθυμεί διοργάνωση, στην οποία θα παίζουν πλούσιες ομάδες, που εδρεύουν σε μεγάλες πόλεις και έχουν τεράστια μπάτζετ".

Όπως αναφέρεται στο άρθρο που έκανε retweet ο πρόεδρος της Λιμόζ, Φρεντερίκ Φορτέ "ο Μπερτομέου δεν κρύβει τις προτιμήσεις του. Αν χρειαστεί να διαλέξει, θα προτιμήσει στη Στρασμπούρ ή τη Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ, αν όχι το Παρίσι και τους επενδυτές από το Κατάρ. Στη Γερμανία, υπολογίζει την Μπάγερν Μονάχου που δεν υπήρχε στη γερμανική λίγκα, πριν δέκα χρόνια". Τι προηγήθηκε όμως, και εκνευρίστηκαν;

Όταν ενημέρωσαν τον Μπερτομέου πως θα χτίσουν νέο γήπεδο, η απάντηση του ήταν "αυτή είναι μια κίνηση που δεν έχει νόημα. Γιατί να θέλουν να κάνουν μια τέτοια επένδυση, χωρίς να 'χουν σίγουρο το μέλλον τους στη Ευρωλίγκα;". Οι Λιμουζό πρόσθεσαν πως σε κάθε ματς έχουν 8000 φιλάθλους και καταλήγουν στο ότι "το μπάσκετ των πλουσίων θα γίνει η μόνη επιλογή, με τα φαντάσματα του παρελθόντος που θα λέγονται Καντού, Λιμόζ ή Σκαβολίνι, να τους καταδιώκουν κάθε τόσο".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ