ΓΑΛΛΙΑ

Ανακοίνωσε Γκλαντίρ

Dirk Nowitzki, Basketballprofi,Arena Trier ,D 29.7. 2004
Dirk Nowitzki, Basketballprofi,Arena Trier ,D 29.7. 2004 JAN GREUNE FR ING-DIBA

Ο Σέργκι Γκλαντίρ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, όμως από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της Νανσί

Το καλοκαίρι του 2013 ο Σέργκι Γκλαντίρ ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Ουκρανίας στο Eurobasket που έλαβε χώρα στα γήπεδα της Σλοβενίας. Οι καλές εμφανίσεις του Ουκρανού σούτινγκ γκαρντ τον έφεραν πέρσι στη Γαλλία όπου με τα χρώματα της Ναντέρ κατάφερε να ολοκληρώσει τη χρονιά έχοντας 9,8 πόντους κατά μέσο όρο στην Euroleague.

Το συμβόλαιο με την Ναντέρ μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως ο Γκλαντίρ θα συνεχίσει να δηλώνει κάτοικος Γαλλίας, καθώς δεν έμεινε για πολύ καιρό στο ταμείο ανεργίας. Ο Ουκρανός που έγινε ντραφτ στον δεύτερο γύρο ενώ αγωνιζόταν με την εθνική της χώρας του θα φορά στο εξής την φανέλα της Νανσί με τις φήμες που τον ήθελαν να είναι κοντά στα "κούγκαρς" να επιβεβαιώνονται με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο Γκλαντίρ θα τεθεί στη διάθεση του Άλεν Βέισζ μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Ισπανίας όπου θα ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής του ομάδας.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ