ΓΑΛΛΙΑ

Άκυρη η άνοδος λόγω... προπονητικού κέντρου

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η LNB απέρριψε τον φάκελο της ADA Blois, η οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη δεύτερη κατηγορία. Ο λόγος; Το προπονητικό της κέντρο δεν έχει την έγκριση του υπουργείου αθλητισμού της χώρας!

Ξινά βγήκαν τα χαμόγελα στην ADA Blois για την κατάκτηση της ανόδου στην Pro A. Η ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας έκανε τα σχέδιά της για τα μεγάλα σαλόνια, αλλά απ ότι φαίνεται θα μείνει εκεί -στα σχέδια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τη Δευτέρα (25/6), η LNB απέρριψε τον φάκελό της λόγω προπονητικού κέντρου. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το γεγονός πως το προπονητικό της κέντρο δεν έχει πάρει έγκριση λειτουργίας από το υπουργείου αθλητισμού της Γαλλίας. Κάτι που αντιβαίνει στους κανονισμούς της λίγκας!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ADA Blois κάνει λόγο για απόφαση - ντροπή από την στιγμή που απαγορεύεται στην πρωταθλήτρια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας να συμμετάσχει στην Pro A, την ώρα που τονίζεται πως από την 1η Σεπτεμβρίου όλα θα λειτουργούσαν βάσει νόμου -από την στιγμή που γίνονται εργασίες στο προπονητικό κέντρο.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να δικαιωθεί. Αν ούτε εκεί ανάψει το "πράσινο φως" όμως, η ομάδα που θα... χαμογελάει στο τέλος θα είναι η Μπουλαζάκ, που φέτος υποβιβάστηκε.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ