ΓΑΛΛΙΑ

Ακάθεκτη η Στρασμπούρ

Ακάθεκτη η Στρασμπούρ

Η Στρασμπούρ παρέμεινε αήττητη στην LNB, ενώ η Σολέ κέρδισε τη Γκραβελίν (74-73), έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πολ Ντιλέινι, που ευστόχησε στο σουτ της νίκης, 1.7'' πριν το τέλος.

Μπορεί εσχάτως το όνομα του Βενσάν Κολέ να βρέθηκε στο επίκεντρο των "ερυθρόλευκων" ρεπορτάζ για τη θέση του αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επηρεάστηκε η αγωνιστική εικόνα της Στρασμπούρ. Η οποία πέτυχε την τέταρτη νίκη της (σε ισάριθμους αγώνες), κόντρα στη Ντιζόν (63-56).

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αλί Τραορέ (14π.), που μαζί με τον -πρώην παίκτη του Ολυμπιακού- Ματ Χάουαρντ (5π.-10ριμπ. συνέθεσαν μία πολύ σκληρή φροντ λάιν. Την ίδια ώρα, ο Αντουάν Ντιό (που χάρισε μία "τρελή" νίκη μεσοβδόμαδα απέναντι στη Βόννη, στην πρεμιέρα του Eurocup) είχε 12π. και 6 ασ.

Η Σολέ πήρε το θρίλερ με τη Γκραβελίν (74-73), χάρη στο καλάθι του Πολ Ντιλέινι (9π.), 1.7'' πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν (παρά τους 29π. του Πάπε Σι) στον εναπομείναντα χρόνο και κάπως έτσι η νίκη κατέληξε στην πλευρά της Σολέ.

Ακάθεκτη η Στρασμπούρ

Από εκεί και πέρα, η Σαλόν Ρεμς κέρδισε το ντέρμπι των ουραγών, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπουλόν με 84-80, ενώ η Σαλόν/Σαονέ έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας τη Βιλερμπάν στη Λυών (64-56), με κύριο όπλο της την αμυντική συμπεριφορά που είχε καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου.

Τέλος, η Μπουργκ πέρασε ένα μάλλον άνετο βράδυ στην έδρα της Ρουέν, την οποία κέρδισε με 81-68.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (18/10):

Μπουλόν - Σαλόν Ρεμς 80-84

Σολέ - Γκραβελίν 74-73

Βιλερμπάν - Σαλόν/Σαονέ 56-64

Στρασμπούρ - Ντιζόν 63-56

Ρουέν - Μπουργκ 68-81

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ