ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζητείται αντίπαλος για τη Μπάμπεργκ

Ζητείται αντίπαλος για τη Μπάμπεργκ

Ο Νίκος Ζήσης δεν αγωνίστηκε, αλλά η Μπάμπεργκ διέλυσε την Τούμπιγκεν 85-45 και έχει πλέον 3-0 στη Γερμανία με... 39 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο! Μπάγερν και Ουλμ συνεχίζουν επίσης αήττητες.

Μετά τη Μπράουνσβαϊκ η Μπάμπεργκ διέλυσε και την Τούμπιγκεν (85-45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε καν τη συνδρομή του Νίκου Ζήση, ο οποίος στο ματς της Παρασκευής είχε τραυματιστεί (ελαφρά) στο πόδι κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σήμερα.

Ο τραυματισμός του Ελληνα γκαρντ δεν κρίνεται σοβαρός, ωστόσο το έργο της Μπάμπεργκ στον αγώνα με την Τούμπιγκεν ήταν τόσο εύκολο, που ο Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 12άδας ενόψει των πολλαπλών υποχρεώσεων που έχει φέτος η γερμανική ομάδα.

Η Μπάμπεργκ έδειξε με το καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό. Πέτυχε τους πρώτους 17 πόντους της αναμέτρησης, έκλεισε την πρώτη περίοδο με 29-7 και επί 35 λεπτά... φλέρταρε με νέο νταμπλ-σκορ. Εν τέλει επικράτησε με 40 πόντους διαφορά και ανέβασε τη συνολική διαφορά της σε τρεις αγώνες στο +117! Κατά μέσο όρο δηλαδή με 39 πόντους διαφορά...

Ένα πολύ εύκολο απόγευμα είχε και Μπάγερν Μονάχου, που αντιμετώπισε εκτός έδρας την αήττητη μέχρι εκείνο το ματς Γκέτιγκεν. Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς μπήκαν εξαρχής δυνατά στο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα 18 πόντων στο ημίχρονο (31-48), το οποίο συνέχισαν να διευρύνουν στο δεύτερο μισό ολοκληρώνοντας το παιχνίδι στο +31 (63-94). Κορυφαίοι για τους Βαυβαρούς οι Μαξ Κλέμπερ με 19 πόντους και Ρέτζι Ρέντινγκ με 16.

Στην τρίτη αναμέτρηση της ημέρας η Ουλμ είχε από το πρώτο δεκάλεπτο μια διαφορά ασφαλείας, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +14 (44-58), αλλά στο δεύτερο μέρος είδε την γηπεδούχο Άλμπα να επιχειρεί την αντεπίθεση της, η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μ' αυτό τον τρόπο η Άλμπα έκανε το τρία στα τρία, ενώ αντίθετα η Άλμπα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, αλλά και της τρίτης αγωνιστικής, η Όλντενμπουρκγ ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρώτη νίκη της για φέτος, επικρατώντας στην έδρα της επί της Βέχτα με 79-76. Οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν δίχως νίκη, επιχείρησαν στην τελευταία περίοδο την ανατροπή, έμειναν ωστόσο στα μισά του δρόμου.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (2/10) είχαν γίνει τα πρώτα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής, τα αποτελέσματα των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με τα τελικά σκορ των αναμετρήσεων που έγιναν τη Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής

Σκαϊλάινερς-Μπερμεχάβεν 84-79

Χάγκεν-Τζένα 70-83

Μπαϊρόιτ-Βούρτσμπουργκ 83-71

Γκίσεν-Μπράουνσβαϊκ 80-62

Λούντβιγσμπουργκ-Βόννη 82-68

Γκέτινγκεν-Μπάγερν Μονάχου 63-94

Άλμπα Βερολίνου-Ουλμ 94-98

Μπάμπεργκ-Τούμπινγκεν 85-45

Όλντενμπουργκ-Βέχτα 79-76

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ